Lid worden

IAB Nederland is een autoriteit en onafhankelijk baken dat middenin de snel veranderende digitale wereld staat. Een lidmaatschap van IAB Nederland biedt de juiste expertise en tools om succesvol mee te groeien in dit vakgebied. Niet alleen horen onze leden als eerst wat de nieuwe digitale trends, onderzoeken en cases zijn. Ook hebben zij de mogelijkheid om zelf aan te schuiven met thought leaders uit ons vak om een actieve bijdrage te leveren rondom de vorming van nieuwe richtlijnen, standaarden en best practices.

Als IAB-lid ondersteun je de branche waarin je met passie werkzaam bent. Je lidmaatschap zorgt er mede voor dat IAB Nederland haar beroemde Ad Spend-rapport kan publiceren. Sinds kort verschijnt deze 4 keer per jaar met uitbreiding naar programmatic spends. Ook brengen wij het CMO onderzoek jaarlijks uit: het rapport over digitale marketing innovatie.

Meer voordelen van het IAB-lidmaatschap
IAB heeft diverse actieve Taskforces. Hierin kun je, samen met vakgenoten, in neutrale setting een actieve bijdrage leveren in de ontwikkeling van o.a.: programmatic, search, mobile, content, online video, digital out of home en data & techniek;
IAB organiseert regelmatig kennissessies met specifieke onderwerpen zoals GDPR / ePrivacy en Search Marketing. Leden zijn hier gratis welkom. Tevens ontvang je korting op vele events waar wij partner van zijn.

Contributie tarieven 2018

 

*Om in aanmerking te komen voor het tarief van kleine startende ondernemingen moet een bedrijf aan de volgende vier eisen voldoen:

maximaal drie werknemers in dienst;
bestaat maximaal twee jaar;
geen (internationaal) moederbedrijf;
meer kosten dan opbrengsten en/of zit opereert op break even-niveau.

Het tarief voor de kleine startende onderneming is voor maximaal twee jaar en eindigt ook wanneer het bedrijf niet meer aan één of meerdere van bovenstaande eisen voldoet. Wanneer dit gebeurt gaat het lidmaatschap over op de reguliere staffel die voor het bedrijf van toepassing is.

Informatie over lid-via

Vul onderstaand formulier in en vraag een lidmaatschap of aanvullende informatie aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.