Bureau

Jeroen Verkoost IAB Nederlan

Jeroen Verkroost

Directeur a.i.

Jeroen heeft zijn digitale ervaring opgedaan bij bedrijven als Veronica, SBS, KPN, Microsoft en De Persgroep. Zijn brede kennis op het gebied van media, web, tv, mobiel en print publishing zorgen ervoor dat hij een goede bijdrage kan leveren aan de ambitie van IAB Nederland om dé branchevereniging voor digitale marketing te worden. Jeroen maakt zich als directeur sterk om de leden te helpen en de markt te voeden met informatie en initiatieven die de digitale groei versnellen.

Ilja Foto

Ilja Dobbe

Office Manager

Na het afronden van haar Schoevers opleiding PR-Assistent heeft Ilja als Office Manager in onder andere de reclame- en communicatiebranche gewerkt. Ze is vooral het aanspreekpunt voor operationele en facilitaire zaken, events en finance. Daarnaast ondersteunt ze het bestuur.

Ilja@iab.nl

Jolien Siemerink

Jolien Siemerink

Marketing Communicatie Manager

Jolien is MA New Media & Digital Culture. Ze is altijd geïnteresseerd geweest in de laatste ontwikkelingen in de digitale marketingbranche. Dit resulteerde in leuke functies aan de digitale bureau zijde. Als Marketing Communicatie Manager bij IAB Nederland is Jolien verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten en communicatie met onze leden en de branche.

Jolien@iab.nl

Joost Schipperijn IAB Nederland

Joost Schipperijn

Partner- en membership manager

Joost zijn hart gaat sneller kloppen van alles wat met de digitale marketingbranche te maken heeft. Na een veelzijdige functie aan de bureau zijde is Joost nu partner- en membership manager van IAB Nederland. In deze rol bouwt en onderhoudt Joost de sterke relaties met onze leden.

Joost@iab.nl

Taskforce Online Video

Gezocht: Stagiair(e)

Bureau ondersteuning

Wij zijn op zoek naar een tech-savvy stagiair(e) voor een periode van een half jaar. Heb jij een passie voor digitale media? Wij bieden een interessante stageplaats waar je veel kunt leren over de online marketing industrie. Waar je kan meedraaien én waar jij een ondersteunend onderdeel bent van alle facetten van onze organisatie. Geïnteresseerd? Stuur je motivatie naar info@iab.nl