Bureau

Yvonne de Jager

Directeur 

Met een digitale achtergrond aan zowel de bureau- als de opdrachtgeverszijde is Yvonne de perfecte persoon voor de dagelijkse leiding van de branchevereniging voor marketinginnovatie en digitaal adverteren. Yvonne zal haar 25 jaar ervaring en haar netwerk inzetten om de toekomst van de branche (mede) vorm te geven. Yvonne is groot voorstander van het samenbrengen van de diverse belanghebbenden uit het vak.

Yvonne@iab.nl

Ilja Dobbe

Office Manager

Na het afronden van haar Schoevers opleiding PR-Assistent heeft Ilja als Office Manager in onder andere de reclame- en communicatiebranche gewerkt. Ze is vooral het aanspreekpunt voor operationele en facilitaire zaken, events en finance. Daarnaast ondersteunt ze het bestuur.

Ilja@iab.nl

Jolien Siemerink

Jolien Siemerink

Marketing Communicatie Manager

Ze is altijd geïnteresseerd geweest in de laatste ontwikkelingen in de digitale marketingbranche. Altijd meer willen leren over marketing innovatie resulteerde in een MA New Media & Digital Culture. Hierna volgden enkele leuke functies aan de digitale bureau zijde. Bij het IAB Nederland zag Jolien de kans om haar passie als marketeer te combineren met haar nieuwsgierigheid naar innovatie. Als Marketing Communicatie Manager bij IAB Nederland is Jolien verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten en communicatie met onze leden en de branche.

Jolien@iab.nl

Joost Schipperijn IAB Nederland

Joost Schipperijn

Partner- en membership manager

Joost zijn hart gaat sneller kloppen van alles wat met de digitale marketingbranche te maken heeft. Na een veelzijdige functie aan de bureau zijde is Joost nu partner- en membership manager van IAB Nederland. In deze rol bouwt en onderhoudt Joost de sterke relaties met onze leden.

Joost@iab.nl

Taskforce Online Video

Gezocht: Stagiair(e)

Bureau ondersteuning

Wij zijn op zoek naar een tech-savvy stagiair(e) voor een periode van een half jaar. Heb jij een passie voor digitale media? Wij bieden een interessante stageplaats waar je veel kunt leren over de online marketing industrie. Waar je kan meedraaien én waar jij een ondersteunend onderdeel bent van alle facetten van onze organisatie. Geïnteresseerd? Stuur je motivatie naar info@iab.nl