Strategic Digital Marketing Tour in Dublin, op reis met IAB Nederland

Het nieuwe jaar is begonnen en vol goede zin kijken wij naar al het moois wat 2017 ons gaat bieden. Wij hebben er zin in om het een onvergetelijk jaar te maken! Zo kijken wij er onder andere naar uit om samen met jullie twee fantastische en leerzame dagen in Dublin te hebben tijdens de Strategic Digital Marketing Tour. Deze vindt op 11 en 12 mei plaats en biedt workshops van Facebook, Google, Microsoft, LinkedIn, Twitter en Quantcast. Deze workshops vinden in Dublin plaats op de Europese hoofdkantoren van deze bedrijven. Bekijk voor alle details het volledige programma.  

Ga ook mee voor de speciale IAB Nederland prijs
IAB Nederland heeft een aantal plaatsen gereserveerd welke voor het gereduceerde tarief van €995 p.p. door leden van IAB Nederland afgenomen kunnen worden (ipv €1.495 p.p.). Inclusief in dit aanbod zitten: een retourvlucht Dublin, twee hotelovernachtingen, ontbijt, lunches, een netwerkborrel en natuurlijk het volledige twee daagse programma.

Tot 16 januari hebben IAB Nederland leden het exclusieve recht om zich in te schrijven. Volg daarom vandaag nog het voorbeeld van je collega’s en meld je aan via het registratieformulier. Gebruik code IAB om het speciale leden tarief te krijgen.

Tot ziens in Dublin!

Namens IAB Nederland,

Jeroen Verkroost, Directeur