19 januari: ALV & Presentatie rapport Digitale Marketing Innovatie

Beste leden,

Graag nodigt het bestuur van IAB Nederland je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op

Datum:                             Donderdag 19 januari 2017

Start Programma:            15.30 uur 

Locatie:                            Hotel Arena, ’s-Gravesandestraat 51, Amsterdam

Deze bijeenkomst staat in het teken van IAB als brede branchevereniging voor digitale marketing innovatie. Ze kent een open en besloten deel.

Aan onze bezoekers presenteren we met trots het rapport Digitale Marketing Innovatie, zoals aangekondigd op ons Congres How to Make it work, oktober j.l.

Wat is de visie van de geïnterviewde CMO’s van topbedrijven op het gebied van marketing & innovatie? Op welke trends zetten ze hun mensen en budget in, en hoe verandert dat volgens hen in de komende drie jaar? Hoe verandert de rol van de CMO, en hoe organiseren ze de verandering intern? Kortom, hoe gaat men om met digitale innovatie?

Sprekers Bert Meerstadt en Marco Disseldorp, bieden perspectief vanuit de marketeer, de onderzoeker en de vereniging. Waarbij zij met ons hun ervaringen en plannen over hoe digitale groei en ontwikkeling hun onderneming & business verandert. Deloitte heeft de primeur om voor ons de resultaten van dit onderzoek te presenteren. Een onderzoek met mooie, nieuwe inzichten die onze business weer naar een next level zal brengen. Bekijk het complete programma onder aan deze uitnodiging.

Bert Meerstadt

Bert Meerstadt

Bert Meerstadt is managing partner van The CMR Agency. Hij kwam in aanraking met alle aspecten van consumentenmarketing en data. Recent als CEO van Baarsma Wines met wijnvoordeel.nl and .be, wijnbeurs.nl and .be, dieweinversand.de, .ch, etc. Daarvoor als president-directeur en directeur commercie van NS-met één van de grootste klant databases van het land- en als CEO van Y&R Europe, Middle-East, Africa en Y&R Groep Nederland. Hij was mede-eigenaar van CONSULT, eenmarketing, positionering en brand strategy boutique na zesjaar McKinsey & Company, waar hij zijn loopbaan startte. Bert heeft ervaring als commissaris in diverse bedrijfstakken en als bestuurslid van non-profit organisaties.

Marco Disseldorp

Marco Disseldorp

Marco Disseldorp is Marketing Manager voor Adobe Benelux.
Hij is ruim 10 jaar actief op het snijvlak van marketing en technologie. Hij is verantwoordelijk voor het positioneren van Adobe Marketing cloud en werkt nauw samen met klanten, partners, bureaus en user-groups in het digitale ecosysteem. Hij is een marketeer in hart en nieren met gevoel voor business development; altijd op zoek om het beste in mensen en organisaties naar boven te brengen.

Om 17.00 uur starten we met de Algemene Leden Vergadering. Tijdens dit besloten deel voor leden legt IAB Nederland verantwoording af over het beleid en de activiteiten van het afgelopen verenigingsjaar, en deelt de plannen voor het nieuwe jaar met de leden. Daarbij wordt alle leden ruim de mogelijkheid geboden om hun mening te geven of vragen aan het bestuur te stellen.

Joris Van Heukelom

Joris Van Heukelom

Dit is ook een bijzondere ALV omdat we afscheid zullen nemen van ons zeer gewaardeerde bestuurslid Joris van Heukelom. Joris is heel belangrijk geweest voor de ontwikkeling van het IAB, maar heeft de maximale termijn bereikt als bestuurder en voorzitter van het IAB. We nodigen je graag uit om persoonlijk afscheid van Joris te nemen op de ALV.

Omdat Joris vertrekt en we een extra bestuurszetel willen toevoegen zijn er twee vacatures voor bestuursleden bij het IAB.

Daarvoor stelt het bestuur de volgende kandidaten voor:

 • Sabine van Velsen     Google         Agency leader
 • Paul van Breugel        Travix           VP Global Marketing

 

Hieronder vind je de agenda voor de ALV. Aansluitend aan de ALV is er een borrel (18:00 uur) op dezelfde locatie, waarvoor je van harte bent uitgenodigd. Dan is er volop de gelegenheid om met je vakgenoten te spreken.

Wil je ons zo snel mogelijk laten weten of we op je komst mogen rekenen? Dat kun je hier doen.

Graag tot ziens op 19 januari.

Met vriendelijke groet,

Nathalie Peters

Voorzitter IAB Nederland

_________________________________________________________________________________________

PROGRAMMA

Open:

15.30 – 15.45 uur Welkom door IAB Nederland

15.45 – 16.15 uur Bert Meerstadt

16.15 – 16.45 uur Marco Disseldorp

16.45 – 17.00 uur Presentatie rapport Marketing Innovatie door Deloitte

Gesloten: 

17.00 – 18.00 IAB Nederland ALV

Open: 

18.00 – 19.30 IAB Nederland connect borrel

 

_________________________________________________________________________________________

AGENDA

voor de Algemene Ledenvergadering van IAB Nederland dd 19 januari 2017

Locatie:        Hotel Arena, ’s-Gravensandestraat 51, Amsterdam

Welkomswoord IAB Nederland:    15:30 uur

Aanvang ALV:      17:00 uur

 1. Opening door voorzitter Nathalie Peters
 2. Ingekomen stukken en mededelingen
 3. Goedkeuring verslag ALV dd 18 februari 2016
 4. Wisselingen bestuur IAB
  Tijdens deze vergadering zal de heer J. van Heukelom aftreden als bestuurslid. Het bestuur stelt voor mevrouw S. van Velsen (Google) en P. van Breugel (Travix) te benoemen tot lid van het bestuur van IAB Nederland.
 5. IAB Beleid en activiteiten
 6. Financieen
 7. Onderzoek Digitale Marketing Innovatie
 8. Wat verder te tafel komt/Rondvraag
 9. Sluiting

Aansluitend aan de ALV vindt er vanaf ongeveer 18.00 uur een borrel plaats op dezelfde locatie.