IAB Nederland - Digitale ALV

donderdag 29 oktober 2020, Online Webinar

Registreer hier Zet in agenda

De uitdagingen waar onze leden en de klanten van onze leden mee te maken krijgen zijn nooit (meer) ééndimensionaal . Ze vragen om een grote diversiteit en disciplines, kortom een branchevereniging die breder kijkt, denkt en werkt. Vanaf 1 januari 2021 willen wij graag verder gaan als gezamenlijke organisatie met de VEA.

Door de kracht, kennis en netwerken van VEA en IAB Nederland samen te voegen en uit te breiden wordt er een verbindend netwerk gecreëerd dat waarde levert in de hele keten. Waarin plaats is voor data, media, creatie en technologie. We creëren hiermee een brancheplatform voor iedereen in de branche, van CEO’s tot starters. Voor professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame-en communicatiebureaus, ad-techpartijen, en uitgevers.

Wij zijn voornemend om op 29 oktober om 10.30 uur de digitale ALV te laten plaatsvinden waarbij we aan de leden goedkeuring vragen voor de voorgenomen fusie en het voorgestelde bestuur. Hierbij is het belangrijk dat er van jouw bedrijf één stemgerechtigde aanwezig zal zijn om te stemmen over de beslissingen die tijdens de ALV genomen gaan worden. Indien je niet aanwezig kan zijn dan ontvangen we je stem graag voor die tijd digitaal.

Claim hier je ticket en zorg dat je erbij bent!

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland