ONTBIJTSESSIE Taskforce Content – Influencermarketing, what’s next?

Taskforce sessie banner

Geïnspireerd het nieuwe jaar in met een kennissessie over influencermarketing, maar dan wél anno 2017!

Op 23 februari trapt Taskforce Contentmarketing het jaar af met een kennissessie over influencermarketing. Kijken we naar de zoekresultaten in Google, dan zien we dat de zoekterm ‘influencermarketing’ de laatste 2 jaar zelfs populairder is geworden dan ‘contentmarketing’. Maak je borst dus maar nat voor next level influencermarketing de komende jaren! What’s next in 2017? Hoe ga je hier als merk mee om? Onze sprekers vertellen het je allemaal, dus zorg dat je er bij bent!

Wat kun je verwachten?

Vaak populairder dan een gemiddelde BN-er, social media superstars die met hun bereik en invloed grote volgersgroepen wijzen op de laatste trends, beste producten en tofste events. Hoe ga je als merk om met deze influencers? Hoe activeer je ze op de juiste manier voor je merk en welke ‘spelregels’ zijn er van kracht?

  • Presentaties van First day of spring (Madelene Smit) en Social 1nfluencers (Daan Sip).

Daan Sip (1978) loopt sinds 2011 in de voorhoede op het gebied van influencer marketing en online video met zijn bedrijf Social1nfluencers. Daan is een bevlogen spreker vanuit zijn eigen ondernemerschap over het veranderd mediagedrag van millenials, het inzetten van social platformen als Snapchat en de wereld van social influencers voor merken en het bereiken van millenials op een impactvolle manier.

 

  • Opvallende succescases van afgelopen jaar.
  • Vooruitblik 2017 – What’s next?
  • Stem mee: onderwerpen van de Content taskforce in 2017.

 

Meld je nu aan! Er is een beperkt aantal plekken.

Locatie: De Bakkerswinkel (Polonceaukade 1, 1014 DA Amsterdam)
Tijdstip: 09.00 – 11.00

 


Schrijf je hier in