Mobile: na de klik.

Taskforce uitnodiging IAB Nederland

Veel marketeers denken al mobile first. Goed nieuws! In de praktijk moet er nog heel wat gebeuren om sites, apps en shops écht mobile first te krijgen. Wat is daar voor nodig?

De mobile taskforce nodigt je uit voor een traditionele breakfast sessie in de Bakkerswinkel om over de mobiele ervaringen na de klik te praten.
Daar zullen 3 sprekers inzicht geven in de staat van mobile first denken bij marketeers en praktische tips geven hoe je aan de gang kan gaan met het ontwikkelen van een fantastische mobiele ervaring.
Kortom weer veel inspiratie en praktische handvatten om na een heerlijk ontbijtje aan de slag te gaan met de mobiele ervaring “na de klik”!

Sprekers:

Henk-Jan Journée, CEO en oprichter van Fibeo – Presenteert een onderzoek dat de taskforce mobile heeft uitgevoerd onder marketeers, naar de aandacht die ze besteden aan hun mobiele site en app. Besteden marketeers hier genoeg aandacht aan? Hij zal hier enkele cases uitlichten en laten zien hoe consumenten echt de mobiele site of app ervoeren.

Bas Jansen, senior conversion specialist bij Google – Geeft praktische tips en tricks om een geweldige mobiele ervaring te creëren. Daarnaast presenteert Bas een onderzoek naar de best practices op verschillende verticals.

Jan te Kiefte, marketing communications manager Peaks & Lisanne Groenendaal, UX designer en Art director bij  Peaks – Zij geven een praktijkvoorbeeld van hoe je binnen een app een geweldige mobiele ervaring kan bieden en wat ervoor nodig is om dat te realiseren.

We zien jullie graag op 20 februari in de Bakkerswinkel!

IAB Nederland

Programma:
08.30 Ontvangst en registratie.
09.00 start programma
11.00 einde programma
12.00 einde IAB connect


Schrijf je hier in