Dossier e-Privacy // #IABnl

IAB Nederland Dossier e-Privacy

In samenwerking met Deloitte organiseert IAB een ontbijtsessie over het voorstel van de Europese Commissie voor de nieuwe ePrivacy Verordening, de opvolger van de huidige ePrivacy Richtlijn. Deze Verordening bevat diverse nieuwe regels voor alle digitale marketingkanalen zoals email, social media, cookies en telemarketing.  Tijdens de ontbijtsessie word je bijgepraat over de belangrijkste vernieuwingen en de impact daarvan op digitale advertising en marketing. Daarnaast is er ruime gelegenheid om hierover met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Shay Danon is senior privacy advisor bij het privacy team van Deloitte Risk Advisory. Zij is gespecialiseerd in Europese en Nederlandse data protectie wetgeving en heeft ruime ervaring op het gebied van privacy en project management. Shay adviseert uiteenlopende organisaties over de juridische, technische en organisatorische aspecten van privacyvraagstukken.

Marloes Dankert is legal consultant op het gebied van (e-)privacy en gegevensbescherming en manager van het Deloitte Legal privacy team. Ze heeft meer dan 7 jaar (internationale) ervaring in het adviseren van uiteenlopende organisaties – van digital start up tot transformerende overheidsorganisaties – over de juridische, technische en organisatorische aspecten van privacyvraagstukken. Bij Deloitte doet zij dat in nauwe samenwerking met Risk en Consulting.

Locatie: Auditorium de Persgroep Nederland B.V.
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam


Schrijf je hier in