Digital Forum

Persgroep IAB Nederland Digital Forum

Zit jij bij een mediabureau? En wil jij graag mee discussiëren over de  kwaliteit in digital advertising? Meld je dan aan voor Digital Forum op 25 januari van 8.30 uur – 10.00 uur.

Na het grote succes van 2017 organiseert de Persgroep Nederland, in samenwerking met IAB Nederland, de eerste Digital Forum van 2018! Daarbij gaan we met elkaar in gesprek – en vooral in discussie – over de kwaliteit in de digitale markt. Een bijeenkomst voor specialisten én generalisten van mediabureaus. 

Ontbijtsessie met koffie en broodjes
Kom naar digital forum, een interactieve ontbijtsessie, en praat mee. Ga met experts en digital verantwoordelijken van mediabureaus in gesprek, zodat jij bruikbare nieuwe kennis opdoet. Alle aanwezigen kunnen actief bijdragen aan de sessie. Jij dus ook. Verse koffie en broodjes staan klaar!

De thema’s en sprekers!
Het programma zal bestaan uit 3 prikkelende stellingen over een kwaliteitsissue in de digitale markt.

Met onder andere Jonna van Kampen (MyChannels) die de volgende online video stelling zal behandelen:

“Online video is nu zo volwassen dat het een serieus alternatief is voor zowel consumenten als adverteerders voor reguliere TV”

en Dennis Stoffels (de Persgroep)  die dieper in zal gaan op programmatic trading:

“First prices auction moet de nieuwe standaard zijn voor programmatic buying” 

Wil je ook meepraten? De plekken zijn op basis van inschrijving en beperkt tot mediabureaus. Aanmelden kan hier. Heb je zelf een stelling voor een volgende editie, laat het weten, dan zetten we je op het programma.

Mis het niet!
Wanneer: 25 januari
Locatie: de Persgroep Amsterdam, Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam
Start: 8.30 uur
Einde: 10.00 uur
Deelname is gratis


Schrijf je hier in