Blockchain: het nieuwe business model?

Dit event is uitverkocht.

Blockchain is vooral bekend van Bitcoin, de bekendste cryptocurrency. Maar het principe van Blockchain leent zich voor veel meer dan alleen cryptocurrencies. Ook in advertising zijn er allerlei toepassingen denkbaar, denk dan aan fraude bestrijding, identiteitsmanagement, GDPR en supply chain optimalisatie.

Wil je als innoverende marketeer goed voorbereid zijn op wat blockchain voor jou en de sector gaat betekenen door nu alvast een stap extra te zetten om de techniek en mogelijkheden te leren begrijpen? En wil je er niet alleen over te lezen, maar ook door bijgepraat worden door professionals die er dag in, dag uit mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor een gezamenlijke sessie van BVA, IAB Nederland en TMG op dinsdag 6 februari aanstaande. De sessie staat volledig in het teken van blockchain. Samen gaan we kijken naar de kansen en uitdagingen van blockchain in digital advertising en mogelijke toepassingen in het kader van GDPR.


Met onder andere sprekers uit Nederland en Engeland:

  • Daan Kleiman (Bitonic). Daan zal terug gaan naar de kern van blockchain en de techniek.
  • Adam Hopkinson and Mary Keane Dawson (Truth). Adam and Keane will take on building transparency, blockchain by block(chain).
  • John Olivieira (Co-founder Publicism). John zal zijn visie geven over de kansen van blockchain voor persvrijheid in de digitale media.
  • Anke Kuik (Faktor). Blockchain gaat de manier waarop we business doen veranderen. Dat staat vast. Maar wat kan er momenteel al met blockchain buiten de cryptocurrencies en wat zijn de huidige uitdagingen? Anke gaat in op welke rol blockchain speelt voor identity management en wat er de voordelen van zijn.

 

We zien jullie graag op 6 februari bij de TMG!

14.45 Start registratie (Vergeet niet je legitimatie mee te nemen!)

15.15 Start programma met intro door TMG

15.25 Daan Kleiman

15.45 John Oliviera

16.05 Anke Kuijk Faktor

16.25 Adam Hopkinson & Mary Keane-Dawson

16.45 Start borrel

18.30 Einde

Let op:
Het navigatie adres is: Donauweg 15 (achterzijde van het pand). Entree is aan de voorzijde. Het adres van TMG is Basisweg 30.
Legitimatie is verplicht.
Parkeerplekken zijn beperkt.