Welkom op een vernieuwd www.iab.nl

1 minuten leestijd (275 woorden)
Om als dé branchevereniging voor marketing innovatie te voldoen aan de laatste wetgeving en zelf te blijven innoveren, rollen wij - gefaseerd - een vernieuwd www.iab.nl uit. Deze site zullen we samen met jullie uitwerken tot het ultieme informatie platform voor marketing innovatie!

Wat is er anders? 

  • Op onze homepage zal je vanaf nu altijd dynamisch het laatste nieuwsbericht, de laatste publicatie en het eerstvolgende event kunnen zien. 
  • Alle IAB Nederland berichten uit het verleden zijn standaard opgenomen in de kennisbank. 
  • Onder "nieuws" is altijd alleen het laatste nieuws zichtbaar.
  • Alle downloads zijn verzameld onder "publicaties".
  • Onze taskforces zijn per taskforce specialisatie te vinden. Zo ook hun eigen publicaties en gerelateerde events. Een mini website per taskforce binnen het IAB platform.
  • Onze Standaarden, Ad Spend en Rapport Marketing Innovatie zijn duidelijk terug te vinden onder eigen knoppen.

Klinkt goed, maar je ben nog steeds [.....] kwijt? Zoek dan verder onder onze uitgebreide zoekfunctie! 

Samenwerken aan het platform IAB Nederland.
IAB Nederland bestaat voor en door onze leden. Daarom gaan we dit platform samen met jullie verder optimaliseren. Je helpt ons enorm door de analyse cookies toe te staan. Door middel van A/B testen zullen wij jullie ervaring dan steeds verder verbeteren. Heb je alle features getest en een waanzinnige tip of feedback laat het ons weten en mail (inclusief screenshot) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.