Adformatie Connects Live.

1 minuten leestijd (210 woorden)

Samenwerken is nu belangrijker dan ooit! Het coronavirus heeft niet alleen enorme impact op de samenleving en het bedrijfsleven, maar zeker ook op onze branche. We worden allemaal geraakt door de maatregelen om het virus in te dammen, en het einde is nog niet in zicht. Daarom slaan wij de handen in één samen met de MWG, VEA, PMA en Adformatie. 

Iedere donderdagmiddag maakt Adformatie vanuit Capital C een live talkshow met de experts uit de wereld van media, marketing en communicatie. In een klein half uur wordt het vak bijgepraat over de impact van recente ontwikkelingen en hoe daar op korte en lange termijn mee kan worden omgegaan.

Er zijn genoeg actualiteitenprogramma's die ingaan over de ontwikkelingen rondom COVID-19, er is maar één programma over de impact op marketing & communicatie en dat is Adformatie Connects. Drie gasten gaan in gesprek over het laatste marcom en medianieuws en duiken de diepte in op een thema. De presentatie is in handen van de redactie van Adformatie.

In de eerste uitzending gingen Anita Lotten (Wunderman Thompson), Joanny Lijbers (Unilever) en IAB Nederland adviesraad lid Victor Knaap (MediaMonks) in gesprek over de eerste weken van Nederland in coronatijd. What happened?! Hoe lang duurt het en (hoe) komen we er doorheen?

​Bekijk hier de eerste aflevering terug